Tapetserare - Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice i Vimmerby

Annons:

Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice i Vimmerby är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Vimmerby. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Vimmerby så kan du kontakta Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice i Vimmerby, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice i Vimmerby.
Annons:

Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice
Ö. Tullportsg. 1 B
598 39 VIMMERBY
0492 - 141 97


Karta och vägbeskrivning till Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice i Vimmerby

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice i Vimmerby som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Vimmerby - Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice

pris på tapestering och möbeltyger i Vimmerby varierar mellan Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice och andra tapetserare i Vimmerby så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Vimmerby samt i hela Kalmar. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Vimmerby.

Kommenterat om Vimmerby Möbelomklädsel & Sömnadsservice i Vimmerby