Tapetserare i Vissefjärda

Annons:

Tapetserare i Vissefjärda - duktiga och erfarna tapetserare i Vissefjärda som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Vissefjärda som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Vissefjärda. Om du letar efter en tapetserare i Vissefjärda som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Vissefjärda rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Vissefjärda nedan.
Annons:

Tapetserare i Vissefjärda - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Vissefjärda som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Vissefjärda.

Bergqvist Läderservice
Klättorp
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Kostnad för tapestering i Vissefjärda

Kostnad och pris för tapetsering i Vissefjärda varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Vissefjärda rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Vissefjärda

I Vissefjärda finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Vissefjärda. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Vissefjärda.

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånarantal: 670, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Vissefjärda om du vill veta mer än bara tapetsering i Vissefjärda.

I Vissefjärda fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Vissefjärda. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Vissefjärda så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kalmar.