Tapetserare i Älmhult

Annons:

Tapetserare i Älmhult - duktiga och erfarna tapetserare i Älmhult som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Älmhult som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Älmhult. Om du letar efter en tapetserare i Älmhult som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Älmhult rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Älmhult nedan.
Annons:

Tapetserare i Älmhult - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Älmhult som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Älmhult.

Hjärtruds Tapetserarverkstad
Brokhult 40
343 94 älmhult

Annons:

Kostnad för tapestering i Älmhult

Kostnad och pris för tapetsering i Älmhult varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Älmhult rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Älmhult

I Älmhult finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Älmhult. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Älmhult.

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Älmhult om du vill veta mer än bara tapetsering i Älmhult.

I Älmhult fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Älmhult. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Älmhult så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kronoberg.