Tapetserare i Alvesta

Annons:

Tapetserare i Alvesta - duktiga och erfarna tapetserare i Alvesta som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Alvesta som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Alvesta. Om du letar efter en tapetserare i Alvesta som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Alvesta rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Alvesta nedan.
Annons:

Tapetserare i Alvesta - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Alvesta som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Alvesta.

Sveriges Tapetseraremästare
Källstigen 4
342 34 Alvesta


Folins Tapetseri & Hantverk
Blädinge Sjöbylund
342 91 ALVESTA

Annons:

Kostnad för tapestering i Alvesta

Kostnad och pris för tapetsering i Alvesta varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Alvesta rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Alvesta

I Alvesta finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Alvesta. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Alvesta.

Alvesta är en tätort i Småland och centralort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan (Stockholm-Malmö) och kust till kust-banan (Göteborg-Kalmar/Karlskrona).

Yta: 610,32 hektar
Invånarantal: 8017, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Alvesta om du vill veta mer än bara tapetsering i Alvesta.

I Alvesta fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Alvesta. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Alvesta så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kronoberg.