Tapetserare i Gemla

Annons:

Tapetserare i Gemla - duktiga och erfarna tapetserare i Gemla som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Gemla som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Gemla. Om du letar efter en tapetserare i Gemla som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Gemla rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Gemla nedan.
Annons:

Tapetserare i Gemla - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Gemla som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Gemla.

Annikas Tapetserarverkstad
Usteryd Björket
360 32 Gemla

Annons:

Kostnad för tapestering i Gemla

Kostnad och pris för tapetsering i Gemla varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Gemla rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Gemla

I Gemla finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Gemla. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Gemla.

Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Yta: 241,23 hektar
Invånarantal: 1342, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Gemla om du vill veta mer än bara tapetsering i Gemla.

I Gemla fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Gemla. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Gemla så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kronoberg.