Tapetserare i Häradsbäck

Annons:

Tapetserare i Häradsbäck - duktiga och erfarna tapetserare i Häradsbäck som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Häradsbäck som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Häradsbäck. Om du letar efter en tapetserare i Häradsbäck som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Häradsbäck rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Häradsbäck nedan.
Annons:

Tapetserare i Häradsbäck - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Häradsbäck som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Häradsbäck.

Spjutaretorps Tapetserarverkstad
Gullvi Garnegård
343 92 HÄRADSBÄCK

Annons:

Kostnad för tapestering i Häradsbäck

Kostnad och pris för tapetsering i Häradsbäck varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Häradsbäck rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Häradsbäck

I Häradsbäck finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Häradsbäck. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Häradsbäck.

Häradsbäck är en kyrkby i Härlunda socken och småort i Älmhults kommun i Småland, ganska nära gränsen till Skåne. Byn ligger längs länsväg 120 mellan Älmhult och Tingsryd. Affär - Handelsboden, dagligvaror och mat, ombud för bl a Posten, DHL, Schenker, Systembolaget, Apoteket.

Yta: 71 hektar
Invånarantal: 179, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Häradsbäck om du vill veta mer än bara tapetsering i Häradsbäck.

I Häradsbäck fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Häradsbäck. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Häradsbäck så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kronoberg.