Tapetserare i Hovmantorp

Annons:

Tapetserare i Hovmantorp - duktiga och erfarna tapetserare i Hovmantorp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hovmantorp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hovmantorp. Om du letar efter en tapetserare i Hovmantorp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hovmantorp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hovmantorp nedan.
Annons:

Tapetserare i Hovmantorp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hovmantorp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hovmantorp.

Klä om mig Tapetserarverkstad
Orrv. 22
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Kostnad för tapestering i Hovmantorp

Kostnad och pris för tapetsering i Hovmantorp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hovmantorp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hovmantorp

I Hovmantorp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hovmantorp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hovmantorp.

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hovmantorp om du vill veta mer än bara tapetsering i Hovmantorp.

I Hovmantorp fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hovmantorp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hovmantorp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kronoberg.