Tapetserare i Ljungby

Annons:

Tapetserare i Ljungby - duktiga och erfarna tapetserare i Ljungby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Ljungby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Ljungby. Om du letar efter en tapetserare i Ljungby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Ljungby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Ljungby nedan.
Annons:

Tapetserare i Ljungby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Ljungby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Ljungby.

ItaS Tapetserarverkstad
Slättahult 1
341 91 LJUNGBY


Tapetseri & Inredning
Replösav. 15
341 38 Ljungby

Annons:

Kostnad för tapestering i Ljungby

Kostnad och pris för tapetsering i Ljungby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Ljungby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Ljungby

I Ljungby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Ljungby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Ljungby om du vill veta mer än bara tapetsering i Ljungby.

I Ljungby fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Ljungby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Ljungby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kronoberg.