Tapetserare i Växjö

Annons:

Tapetserare i Växjö - duktiga och erfarna tapetserare i Växjö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 6 olika tapetserarverkstäder i Växjö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Växjö. Om du letar efter en tapetserare i Växjö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Växjö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Växjö nedan.
Annons:

Tapetserare i Växjö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Växjö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Växjö.

Lj Tapetserarverkstad HB
Hjalmar Petris v. 37
352 46 Växjö


Johanssons Möbelomklädsel, Pe-Ge
Lektorsv. 8 C
352 40 Växjö


Rimå Måleri
Segerstadsv. 34
352 63 VÄXJÖ


Wexiö Tapetserarverkstad
Liljev. 11
352 50 VÄXJÖ


Annelis Tyg & Tagel Möbeltapetsering
Öjabyv. 79
352 50 VÄXJÖ


R A Service AB
Ulriksbergspromenaden 7 A
352 36 VÄXJÖ

Annons:

Kostnad för tapestering i Växjö

Kostnad och pris för tapetsering i Växjö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Växjö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Växjö

I Växjö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Växjö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Växjö.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Växjö om du vill veta mer än bara tapetsering i Växjö.

I Växjö fanns det sammanlagt 6 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Växjö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Växjö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Kronoberg.