Tapetserare i Älvsbyn

Annons:

Tapetserare i Älvsbyn - duktiga och erfarna tapetserare i Älvsbyn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Älvsbyn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Älvsbyn. Om du letar efter en tapetserare i Älvsbyn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Älvsbyn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Älvsbyn nedan.
Annons:

Tapetserare i Älvsbyn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Älvsbyn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Älvsbyn.

Chapp-Å-Clack-Teatern
Rälsg. 7
942 35 älvsbyn

Annons:

Kostnad för tapestering i Älvsbyn

Kostnad och pris för tapetsering i Älvsbyn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Älvsbyn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Älvsbyn

I Älvsbyn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Älvsbyn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Älvsbyn.

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Älvsbyn om du vill veta mer än bara tapetsering i Älvsbyn.

I Älvsbyn fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Älvsbyn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Älvsbyn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Norrbotten.