Tapetserare i Boden

Annons:

Tapetserare i Boden - duktiga och erfarna tapetserare i Boden som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Boden som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Boden. Om du letar efter en tapetserare i Boden som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Boden rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Boden nedan.
Annons:

Tapetserare i Boden - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Boden som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Boden.

Tapetserarmäster i Boden AB
Drottningg. 12
961 35 Boden

Annons:

Kostnad för tapestering i Boden

Kostnad och pris för tapetsering i Boden varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Boden rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Boden

I Boden finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Boden. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Boden om du vill veta mer än bara tapetsering i Boden.

I Boden fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Boden. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Boden så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Norrbotten.