Tapetserare i Kalix

Annons:

Tapetserare i Kalix - duktiga och erfarna tapetserare i Kalix som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Kalix som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kalix. Om du letar efter en tapetserare i Kalix som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kalix rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kalix nedan.
Annons:

Tapetserare i Kalix - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kalix som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kalix.

Österbergs Syservice
Fältv. 8
952 91 KALIX

Annons:

Kostnad för tapestering i Kalix

Kostnad och pris för tapetsering i Kalix varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kalix rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kalix

I Kalix finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kalix. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kalix om du vill veta mer än bara tapetsering i Kalix.

I Kalix fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kalix. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kalix så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Norrbotten.