Tapetserare i Kiruna

Annons:

Tapetserare i Kiruna - duktiga och erfarna tapetserare i Kiruna som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Kiruna som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kiruna. Om du letar efter en tapetserare i Kiruna som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kiruna rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kiruna nedan.
Annons:

Tapetserare i Kiruna - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kiruna som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kiruna.

Bil- o. Möbelklädsel
Industriv. 39
981 38 KIRUNA

Annons:

Kostnad för tapestering i Kiruna

Kostnad och pris för tapetsering i Kiruna varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kiruna rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kiruna

I Kiruna finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kiruna. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kiruna om du vill veta mer än bara tapetsering i Kiruna.

I Kiruna fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kiruna. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kiruna så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Norrbotten.