Tapetserare i Luleå

Annons:

Tapetserare i Luleå - duktiga och erfarna tapetserare i Luleå som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 5 olika tapetserarverkstäder i Luleå som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Luleå. Om du letar efter en tapetserare i Luleå som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Luleå rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Luleå nedan.
Annons:

Tapetserare i Luleå - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Luleå som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Luleå.

Lundhs Tapetserarverkstad
Bergvikskurvan 17
973 31 LULEÅ


Måleri Ulf P Andersson I Luleå AB
Rundg. 10
974 33 Luleå


Möröns Tapetseri
Möröv. 380
975 92 Luleå


Tapetserarbacken
Klintegårdsv. 17
975 92 Luleå


Tapetserarstudion
Seletv. 96
975 94 Luleå

Annons:

Kostnad för tapestering i Luleå

Kostnad och pris för tapetsering i Luleå varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Luleå rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Luleå

I Luleå finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Luleå. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Luleå om du vill veta mer än bara tapetsering i Luleå.

I Luleå fanns det sammanlagt 5 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Luleå. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Luleå så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Norrbotten.