Tapetserare i Piteå

Annons:

Tapetserare i Piteå - duktiga och erfarna tapetserare i Piteå som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Piteå som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Piteå. Om du letar efter en tapetserare i Piteå som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Piteå rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Piteå nedan.
Annons:

Tapetserare i Piteå - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Piteå som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Piteå.

Ylva Tapetserare
Lillbrog. 8 C
941 32 PITEÅ


Norrlands Måleri
S. Pitholmsv. 14
941 43 PITEÅ

Annons:

Kostnad för tapestering i Piteå

Kostnad och pris för tapetsering i Piteå varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Piteå rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Piteå

I Piteå finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Piteå. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Piteå om du vill veta mer än bara tapetsering i Piteå.

I Piteå fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Piteå. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Piteå så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Norrbotten.