Tapetserare i Askersund

Annons:

Tapetserare i Askersund - duktiga och erfarna tapetserare i Askersund som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Askersund som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Askersund. Om du letar efter en tapetserare i Askersund som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Askersund rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Askersund nedan.
Annons:

Tapetserare i Askersund - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Askersund som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Askersund.

Askersunds Tapetserarverkstad
Storg. 24
696 30 Askersund

Annons:

Kostnad för tapestering i Askersund

Kostnad och pris för tapetsering i Askersund varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Askersund rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Askersund

I Askersund finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Askersund. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Askersund om du vill veta mer än bara tapetsering i Askersund.

I Askersund fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Askersund. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Askersund så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Örebro.