Tapetserare i Degerfors

Annons:

Tapetserare i Degerfors - duktiga och erfarna tapetserare i Degerfors som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Degerfors som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Degerfors. Om du letar efter en tapetserare i Degerfors som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Degerfors rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Degerfors nedan.
Annons:

Tapetserare i Degerfors - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Degerfors som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Degerfors.

Kroknålens Tapetserarverkstad
Råbäcksv. 2
693 32 Degerfors

Annons:

Kostnad för tapestering i Degerfors

Kostnad och pris för tapetsering i Degerfors varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Degerfors rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Degerfors

I Degerfors finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Degerfors. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Degerfors.

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Degerfors om du vill veta mer än bara tapetsering i Degerfors.

I Degerfors fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Degerfors. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Degerfors så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Örebro.