Tapetserare i Laxå

Annons:

Tapetserare i Laxå - duktiga och erfarna tapetserare i Laxå som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Laxå som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Laxå. Om du letar efter en tapetserare i Laxå som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Laxå rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Laxå nedan.
Annons:

Tapetserare i Laxå - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Laxå som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Laxå.

Saltängens Möbel O Tapetserareverkstad, Roland E
Baronstigen 6
695 32 Laxå

Annons:

Kostnad för tapestering i Laxå

Kostnad och pris för tapetsering i Laxå varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Laxå rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Laxå

I Laxå finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Laxå. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Laxå om du vill veta mer än bara tapetsering i Laxå.

I Laxå fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Laxå. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Laxå så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Örebro.