Tapetserare i Nora

Annons:

Tapetserare i Nora - duktiga och erfarna tapetserare i Nora som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Nora som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Nora. Om du letar efter en tapetserare i Nora som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Nora rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Nora nedan.
Annons:

Tapetserare i Nora - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Nora som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Nora.

Lages Tapetserarverkstad
Kungsg. 20
713 31 NORA

Annons:

Kostnad för tapestering i Nora

Kostnad och pris för tapetsering i Nora varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Nora rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Nora

I Nora finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Nora. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Nora.

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Nora om du vill veta mer än bara tapetsering i Nora.

I Nora fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Nora. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Nora så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Örebro.