Tapetserare i Örebro

Annons:

Tapetserare i Örebro - duktiga och erfarna tapetserare i Örebro som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Örebro som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Örebro. Om du letar efter en tapetserare i Örebro som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Örebro rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Örebro nedan.
Annons:

Tapetserare i Örebro - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Örebro som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Örebro.

Tapetserare H. Gustavssons Eftr.
Kyrkog. 15
702 10 ÖREBRO


Evas Tapetserarverkstad I Örebro, AB
Jakobsg. 23
703 54 örebro


Klintenäs Tapetserarverkstad
Oskarsv. 1
702 14 ÖREBRO


Asperum AB
Engelbrektsg. 24
702 12 ÖREBRO

Annons:

Kostnad för tapestering i Örebro

Kostnad och pris för tapetsering i Örebro varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Örebro rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Örebro

I Örebro finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Örebro. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Örebro om du vill veta mer än bara tapetsering i Örebro.

I Örebro fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Örebro. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Örebro så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Örebro.