Tapetserare i Vretstorp

Annons:

Tapetserare i Vretstorp - duktiga och erfarna tapetserare i Vretstorp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Vretstorp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Vretstorp. Om du letar efter en tapetserare i Vretstorp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Vretstorp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Vretstorp nedan.
Annons:

Tapetserare i Vretstorp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Vretstorp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Vretstorp.

Tapetseri & Sånt
Tjälvesta Söderäng 1005
694 94 VRETSTORP

Annons:

Kostnad för tapestering i Vretstorp

Kostnad och pris för tapetsering i Vretstorp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Vretstorp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Vretstorp

I Vretstorp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Vretstorp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Vretstorp.

Vretstorp är en tätort som ligger i västra delen av Hallsbergs kommun. I Vretstorp finns skolan Fredriksberg (klass 1-6 och förskola+dagis med flera avdelningar) har både fri-idrottsanläggning och spontanlekplats i närheten. Här finns också norra Europas enda magiska teater och Vretstorps folkets park.

Yta: 183,21 hektar
Invånarantal: 842, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Vretstorp om du vill veta mer än bara tapetsering i Vretstorp.

I Vretstorp fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Vretstorp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Vretstorp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Örebro.