Tapetserare i Åtvidaberg

Annons:

Tapetserare i Åtvidaberg - duktiga och erfarna tapetserare i Åtvidaberg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Åtvidaberg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Åtvidaberg. Om du letar efter en tapetserare i Åtvidaberg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Åtvidaberg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Åtvidaberg nedan.
Annons:

Tapetserare i Åtvidaberg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Åtvidaberg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Åtvidaberg.

Taglets Tapetserareverkstad
Björsäter Skogstorp
597 94 åtvidaberg

Annons:

Kostnad för tapestering i Åtvidaberg

Kostnad och pris för tapetsering i Åtvidaberg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Åtvidaberg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Åtvidaberg

I Åtvidaberg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Åtvidaberg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Åtvidaberg.

Åtvidaberg, lokalt även Åtvid, är en tätort och centralort i Åtvidabergs kommun i Östergötlands län. Gruvföretaget Beowulf Mining har en licens att bryta i Bersbo och Mormor som täcker 225km2.

Yta: 542,03 hektar
Invånarantal: 6859, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Åtvidaberg om du vill veta mer än bara tapetsering i Åtvidaberg.

I Åtvidaberg fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Åtvidaberg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Åtvidaberg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Östergötland.