Tapetserare i Kisa

Annons:

Tapetserare i Kisa - duktiga och erfarna tapetserare i Kisa som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Kisa som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kisa. Om du letar efter en tapetserare i Kisa som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kisa rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kisa nedan.
Annons:

Tapetserare i Kisa - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kisa som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kisa.

Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross
Grönedeg. 8
590 37 Kisa

Annons:

Kostnad för tapestering i Kisa

Kostnad och pris för tapetsering i Kisa varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kisa rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kisa

I Kisa finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kisa. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kisa om du vill veta mer än bara tapetsering i Kisa.

I Kisa fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kisa. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kisa så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Östergötland.