Tapetserare - Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross i Kisa

Annons:

Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross i Kisa är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Kisa. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Kisa så kan du kontakta Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross i Kisa, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross i Kisa.
Annons:

Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross
Grönedeg. 8
590 37 Kisa
0494 - 129 80


Karta och vägbeskrivning till Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross i Kisa

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross i Kisa som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Kisa - Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross

pris på tapestering och möbeltyger i Kisa varierar mellan Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross och andra tapetserare i Kisa så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Kisa samt i hela Östergötland. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Kisa.

Kommenterat om Palménius Tapetserarverkstad Eftr. Kerstin Gross i Kisa