Tapetserare i Linköping

Annons:

Tapetserare i Linköping - duktiga och erfarna tapetserare i Linköping som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 13 olika tapetserarverkstäder i Linköping som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Linköping. Om du letar efter en tapetserare i Linköping som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Linköping rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Linköping nedan.
Annons:

Tapetserare i Linköping - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Linköping som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Linköping.

Nio Liv Möbeltapetsering & Butik
Djurgårdsg. 42
582 29 LINKÖPING


KG Karlsson Tapetserarverkstad AB
Slöjdg. 30
582 77 Linköping


Stoppat och Klätt
Pilens Backe 4
582 27 LINKÖPING


Rehnholms Gardin & Tapetserare AB
Risbrinksg. 6 A
582 44 Linköping


TapetserarVerkstan Åsa Frode AB
Snickareg. 16
582 26 Linköping


Målerientreprenörerna
Blästadsg. 31
589 23 Linköping


Steninge Måleri AB
Slöjdg. 30
582 77 Linköping


Kaij Jonsson Måleri & Fastighetsservice AB
Sållarebog. 3
586 62 Linköping


Tapetserarna i Linköping AB
Nya Tanneforsv. 47
582 42 Linköping


Kieningers Tapetserarverkstad
Nya Tanneforsv. 22 A
582 42 Linköping


Margit Syll Tapetserarverkstad
Götg. 9
582 31 Linköping


Grönbergs Gardin och Tapetserarverkstad AB
Lindesbergsgränd 9
582 53 Linköping


Rahel Möbler Och Tapetserare HB
Ödegårdsg. 29
587 24 LINKÖPING

Annons:

Kostnad för tapestering i Linköping

Kostnad och pris för tapetsering i Linköping varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Linköping rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Linköping

I Linköping finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Linköping. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Linköping.

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Linköping om du vill veta mer än bara tapetsering i Linköping.

I Linköping fanns det sammanlagt 13 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Linköping. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Linköping så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Östergötland.