Tapetserare - Nio Liv Möbeltapetsering & Butik i Linköping

Annons:

Nio Liv Möbeltapetsering & Butik i Linköping är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Linköping. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Linköping så kan du kontakta Nio Liv Möbeltapetsering & Butik för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta Nio Liv Möbeltapetsering & Butik i Linköping, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden Nio Liv Möbeltapetsering & Butik i Linköping.
Annons:

Nio Liv Möbeltapetsering & Butik
Djurgårdsg. 42
582 29 LINKÖPING
070 - 612 22 68


Karta och vägbeskrivning till Nio Liv Möbeltapetsering & Butik i Linköping

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden Nio Liv Möbeltapetsering & Butik i Linköping som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Linköping - Nio Liv Möbeltapetsering & Butik

pris på tapestering och möbeltyger i Linköping varierar mellan Nio Liv Möbeltapetsering & Butik och andra tapetserare i Linköping så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Linköping samt i hela Östergötland. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Linköping.

Kommenterat om Nio Liv Möbeltapetsering & Butik i Linköping