Tapetserare - KG Karlsson Tapetserarverkstad AB i Linköping

Annons:

KG Karlsson Tapetserarverkstad AB i Linköping är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Linköping. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Linköping så kan du kontakta KG Karlsson Tapetserarverkstad AB för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta KG Karlsson Tapetserarverkstad AB i Linköping, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden KG Karlsson Tapetserarverkstad AB i Linköping.
Annons:

KG Karlsson Tapetserarverkstad AB
Slöjdg. 30
582 77 Linköping
013 - 12 84 15


Karta och vägbeskrivning till KG Karlsson Tapetserarverkstad AB i Linköping

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden KG Karlsson Tapetserarverkstad AB i Linköping som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Linköping - KG Karlsson Tapetserarverkstad AB

pris på tapestering och möbeltyger i Linköping varierar mellan KG Karlsson Tapetserarverkstad AB och andra tapetserare i Linköping så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Linköping samt i hela Östergötland. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Linköping.

Kommenterat om KG Karlsson Tapetserarverkstad AB i Linköping