Tapetserare - Rehnholms Gardin & Tapetserare AB i Linköping

Annons:

Rehnholms Gardin & Tapetserare AB i Linköping är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Linköping. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Linköping så kan du kontakta Rehnholms Gardin & Tapetserare AB för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta Rehnholms Gardin & Tapetserare AB i Linköping, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden Rehnholms Gardin & Tapetserare AB i Linköping.
Annons:

Rehnholms Gardin & Tapetserare AB
Risbrinksg. 6 A
582 44 Linköping
013 - 10 31 30


Karta och vägbeskrivning till Rehnholms Gardin & Tapetserare AB i Linköping

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden Rehnholms Gardin & Tapetserare AB i Linköping som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Linköping - Rehnholms Gardin & Tapetserare AB

pris på tapestering och möbeltyger i Linköping varierar mellan Rehnholms Gardin & Tapetserare AB och andra tapetserare i Linköping så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Linköping samt i hela Östergötland. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Linköping.

Kommenterat om Rehnholms Gardin & Tapetserare AB i Linköping