Tapetserare i Mantorp

Annons:

Tapetserare i Mantorp - duktiga och erfarna tapetserare i Mantorp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Mantorp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Mantorp. Om du letar efter en tapetserare i Mantorp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Mantorp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Mantorp nedan.
Annons:

Tapetserare i Mantorp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Mantorp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Mantorp.

Öhmans Tapetserareverkstad
Tollstad Bergsbo
590 17 MANTORP


IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering
Häradsv. 23
590 18 Mantorp

Annons:

Kostnad för tapestering i Mantorp

Kostnad och pris för tapetsering i Mantorp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Mantorp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Mantorp

I Mantorp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Mantorp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Mantorp.

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Mantorp om du vill veta mer än bara tapetsering i Mantorp.

I Mantorp fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Mantorp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Mantorp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Östergötland.