Tapetserare - IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering i Mantorp

Annons:

IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering i Mantorp är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Mantorp. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Mantorp så kan du kontakta IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering i Mantorp, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering i Mantorp.
Annons:

IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering
Häradsv. 23
590 18 Mantorp
0142 - 231 82


Karta och vägbeskrivning till IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering i Mantorp

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering i Mantorp som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Mantorp - IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering

pris på tapestering och möbeltyger i Mantorp varierar mellan IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering och andra tapetserare i Mantorp så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Mantorp samt i hela Östergötland. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Mantorp.

Kommenterat om IRUM Textilinredning och Möbeltapetsering i Mantorp