Tapetserare i Motala

Annons:

Tapetserare i Motala - duktiga och erfarna tapetserare i Motala som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Motala som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Motala. Om du letar efter en tapetserare i Motala som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Motala rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Motala nedan.
Annons:

Tapetserare i Motala - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Motala som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Motala.

Mootyg
Bispmotalag. 37
591 30 Motala

Annons:

Kostnad för tapestering i Motala

Kostnad och pris för tapetsering i Motala varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Motala rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Motala

I Motala finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Motala. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Motala.

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Motala om du vill veta mer än bara tapetsering i Motala.

I Motala fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Motala. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Motala så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Östergötland.