Tapetserare i Norrköping

Annons:

Tapetserare i Norrköping - duktiga och erfarna tapetserare i Norrköping som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Norrköping som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Norrköping. Om du letar efter en tapetserare i Norrköping som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Norrköping rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Norrköping nedan.
Annons:

Tapetserare i Norrköping - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Norrköping som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Norrköping.

Tapetserare Ateljén Eva Karlsson
Styrstad Björklunda
605 92 NORRKÖPING


Nicoles Möbeltapetsering
Nelinsg. 13 A
603 45 NORRKÖPING


Mortensens Tapetserareverkstad HB
Bredg. 22
602 47 Norrköping


Tapetserare Ateljén I Norrköping
Styrstad Björklunda
605 92 NORRKÖPING

Annons:

Kostnad för tapestering i Norrköping

Kostnad och pris för tapetsering i Norrköping varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Norrköping rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Norrköping

I Norrköping finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Norrköping. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Norrköping.

Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Yta: 35,68 km2
Invånarantal: 87247, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Norrköping om du vill veta mer än bara tapetsering i Norrköping.

I Norrköping fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Norrköping. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Norrköping så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Östergötland.