Tapetserare i Valdemarsvik

Annons:

Tapetserare i Valdemarsvik - duktiga och erfarna tapetserare i Valdemarsvik som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Valdemarsvik som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Valdemarsvik. Om du letar efter en tapetserare i Valdemarsvik som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Valdemarsvik rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Valdemarsvik nedan.
Annons:

Tapetserare i Valdemarsvik - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Valdemarsvik som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Valdemarsvik.

Louizes Vikens Tapetserarverkstad
Järnvägsg. 14 A
615 33 VALDEMARSVIK

Annons:

Kostnad för tapestering i Valdemarsvik

Kostnad och pris för tapetsering i Valdemarsvik varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Valdemarsvik rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Valdemarsvik

I Valdemarsvik finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Valdemarsvik. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Valdemarsvik.

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Valdemarsvik om du vill veta mer än bara tapetsering i Valdemarsvik.

I Valdemarsvik fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Valdemarsvik. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Valdemarsvik så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Östergötland.