Tapetserare i Anderslöv

Annons:

Tapetserare i Anderslöv - duktiga och erfarna tapetserare i Anderslöv som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Anderslöv som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Anderslöv. Om du letar efter en tapetserare i Anderslöv som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Anderslöv rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Anderslöv nedan.
Annons:

Tapetserare i Anderslöv - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Anderslöv som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Anderslöv.

Kattas Tapetserarverkstad
Landsvägen 2128
231 70 ANDERSLÖV

Annons:

Kostnad för tapestering i Anderslöv

Kostnad och pris för tapetsering i Anderslöv varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Anderslöv rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Anderslöv

I Anderslöv finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Anderslöv. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Anderslöv.

Anderslöv är en tätort i Trelleborgs kommun och kyrkby i Anderslövs socken i Skåne. Anderslöv är en handelsort på Söderslätt. Kyrkan och gästgivargården ligger på var sin sida om landsvägen. Viktiga företag i Anderslöv är Gasell Profil, som numera ägs av finska Ruukki och armaturtillverkaren Ateljén i Anderslöv.

Yta: 102,69 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Anderslöv om du vill veta mer än bara tapetsering i Anderslöv.

I Anderslöv fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Anderslöv. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Anderslöv så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.