Tapetserare i Bjärred

Annons:

Tapetserare i Bjärred - duktiga och erfarna tapetserare i Bjärred som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Bjärred som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Bjärred. Om du letar efter en tapetserare i Bjärred som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Bjärred rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Bjärred nedan.
Annons:

Tapetserare i Bjärred - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Bjärred som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Bjärred.

Kaniks Tapetserarverkstad
L. Kanikv. 5
237 91 Bjärred

Annons:

Kostnad för tapestering i Bjärred

Kostnad och pris för tapetsering i Bjärred varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Bjärred rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Bjärred

I Bjärred finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Bjärred. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Bjärred om du vill veta mer än bara tapetsering i Bjärred.

I Bjärred fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Bjärred. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Bjärred så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.