Tapetserare i Brantevik

Annons:

Tapetserare i Brantevik - duktiga och erfarna tapetserare i Brantevik som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Brantevik som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Brantevik. Om du letar efter en tapetserare i Brantevik som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Brantevik rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Brantevik nedan.
Annons:

Tapetserare i Brantevik - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Brantevik som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Brantevik.

Trampes
Östersjög. 80
272 38 Brantevik

Annons:

Kostnad för tapestering i Brantevik

Kostnad och pris för tapetsering i Brantevik varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Brantevik rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Brantevik

I Brantevik finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Brantevik. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Brantevik.

Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Yta: 68,94 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Brantevik om du vill veta mer än bara tapetsering i Brantevik.

I Brantevik fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Brantevik. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Brantevik så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.