Tapetserare i Bromölla

Annons:

Tapetserare i Bromölla - duktiga och erfarna tapetserare i Bromölla som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Bromölla som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Bromölla. Om du letar efter en tapetserare i Bromölla som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Bromölla rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Bromölla nedan.
Annons:

Tapetserare i Bromölla - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Bromölla som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Bromölla.

Perssons Tapetserare
Jakobssons v. 5
295 35 Bromölla


HS MÅLERISERVICE
Åby
295 91 Bromölla

Annons:

Kostnad för tapestering i Bromölla

Kostnad och pris för tapetsering i Bromölla varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Bromölla rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Bromölla

I Bromölla finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Bromölla. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Bromölla.

Bromölla är en tätort och centralort i Bromölla kommun i Skåne län. Bromölla samhälle är ett typiskt brukssamhälle och har vuxit upp runt Iföverken. Samhället består dels av en stor villabebyggelse och en mindre del flerfamiljshus. Dessa är framförallt lokaliserade till den nuvarande järnvägsstationen.

Yta: 557,77 hektar
Invånarantal: 7595, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Bromölla om du vill veta mer än bara tapetsering i Bromölla.

I Bromölla fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Bromölla. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Bromölla så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.