Tapetserare i Dalby

Annons:

Tapetserare i Dalby - duktiga och erfarna tapetserare i Dalby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Dalby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Dalby. Om du letar efter en tapetserare i Dalby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Dalby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Dalby nedan.
Annons:

Tapetserare i Dalby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Dalby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Dalby.

Lindes Tapetserarverkstad
Dalby 721
247 94 Dalby

Annons:

Kostnad för tapestering i Dalby

Kostnad och pris för tapetsering i Dalby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Dalby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Dalby

I Dalby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Dalby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Dalby.

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Dalby om du vill veta mer än bara tapetsering i Dalby.

I Dalby fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Dalby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Dalby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.