Tapetserare i Färlöv

Annons:

Tapetserare i Färlöv - duktiga och erfarna tapetserare i Färlöv som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Färlöv som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Färlöv. Om du letar efter en tapetserare i Färlöv som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Färlöv rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Färlöv nedan.
Annons:

Tapetserare i Färlöv - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Färlöv som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Färlöv.

A2 Måleri AB
N. Bjärlövsv. 28
291 95 Färlöv

Annons:

Kostnad för tapestering i Färlöv

Kostnad och pris för tapetsering i Färlöv varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Färlöv rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Färlöv

I Färlöv finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Färlöv. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Färlöv.

Färlöv är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Färlövs socken i Skåne. Byn brändes av svenskarna den 6 februari 1612 och av danskarna den 31 juli 1678. Då brändes hela byn ned förutom Klockaregården. I Färlöv finns Färlövs kyrka, en livsmedelsbutik samt en pizzeria.

Yta: 91,50 hektar
Invånarantal: 1026, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Färlöv om du vill veta mer än bara tapetsering i Färlöv.

I Färlöv fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Färlöv. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Färlöv så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.