Tapetserare i Gärsnäs

Annons:

Tapetserare i Gärsnäs - duktiga och erfarna tapetserare i Gärsnäs som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Gärsnäs som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Gärsnäs. Om du letar efter en tapetserare i Gärsnäs som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Gärsnäs rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Gärsnäs nedan.
Annons:

Tapetserare i Gärsnäs - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Gärsnäs som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Gärsnäs.

Bodils Tapetserarbod
Virrestadsgården
GÄRSNÄS

Annons:

Kostnad för tapestering i Gärsnäs

Kostnad och pris för tapetsering i Gärsnäs varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Gärsnäs rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Gärsnäs

I Gärsnäs finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Gärsnäs. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Gärsnäs.

Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Yta: 98,99 hektar
Invånarantal: 1000, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Gärsnäs om du vill veta mer än bara tapetsering i Gärsnäs.

I Gärsnäs fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Gärsnäs. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Gärsnäs så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.