Tapetserare i Genarp

Annons:

Tapetserare i Genarp - duktiga och erfarna tapetserare i Genarp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Genarp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Genarp. Om du letar efter en tapetserare i Genarp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Genarp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Genarp nedan.
Annons:

Tapetserare i Genarp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Genarp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Genarp.

Höögs Tapetserarfirma
Silfversköldsv. 3
247 72 GENARP

Annons:

Kostnad för tapestering i Genarp

Kostnad och pris för tapetsering i Genarp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Genarp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Genarp

I Genarp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Genarp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Genarp.

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Genarp om du vill veta mer än bara tapetsering i Genarp.

I Genarp fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Genarp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Genarp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.