Tapetserare i Glemmingebro

Annons:

Tapetserare i Glemmingebro - duktiga och erfarna tapetserare i Glemmingebro som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Glemmingebro som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Glemmingebro. Om du letar efter en tapetserare i Glemmingebro som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Glemmingebro rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Glemmingebro nedan.
Annons:

Tapetserare i Glemmingebro - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Glemmingebro som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Glemmingebro.

Pukes Möbelservice
Stenängav. 14
270 21 Glemmingebro


A-K Åkesson Tapetserarverkstad Lindros Eftr
Österlenv. 288
270 21 Glemmingebro

Annons:

Kostnad för tapestering i Glemmingebro

Kostnad och pris för tapetsering i Glemmingebro varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Glemmingebro rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Glemmingebro

I Glemmingebro finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Glemmingebro. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Glemmingebro.

Glemmingebro är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Glemminge socken i Skåne, belägen vid Riksväg 9 öster om Ystad. Strax öster om orten finns byn Glemminge-Tågarp. Glemmingebro är främst en bostadsort. Här finns Glemminge kyrka. I byn finns bland annat en livsmedelsaffär, två antikaffärer, ett snickeri och en bygghandel.

Yta: 48 hektar
Invånarantal: 376, år 2011

Du kan här också läsa mer om orten Glemmingebro om du vill veta mer än bara tapetsering i Glemmingebro.

I Glemmingebro fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Glemmingebro. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Glemmingebro så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.