Tapetserare i Hanaskog

Annons:

Tapetserare i Hanaskog - duktiga och erfarna tapetserare i Hanaskog som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hanaskog som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hanaskog. Om du letar efter en tapetserare i Hanaskog som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hanaskog rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hanaskog nedan.
Annons:

Tapetserare i Hanaskog - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hanaskog som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hanaskog.

Hanaskogs Tapetserareverkstad
Slättåkrav. 6
289 50 Hanaskog

Annons:

Kostnad för tapestering i Hanaskog

Kostnad och pris för tapetsering i Hanaskog varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hanaskog rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hanaskog

I Hanaskog finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hanaskog. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hanaskog.

Hanaskog är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Hanaskog är egentligen namnet på en stor gård där många av invånarna i kyrkbyn i Kviinge socken, Kviinge, arbetade. Namnet på gården var och är fortfarande Hanaskogs gård. Kviinge kyrka ligger i västra delen av tätorten.

Yta: 136,99 hektar
Invånarantal: 1251, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hanaskog om du vill veta mer än bara tapetsering i Hanaskog.

I Hanaskog fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hanaskog. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hanaskog så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.