Tapetserare i Hässleholm

Annons:

Tapetserare i Hässleholm - duktiga och erfarna tapetserare i Hässleholm som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hässleholm som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hässleholm. Om du letar efter en tapetserare i Hässleholm som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hässleholm rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hässleholm nedan.
Annons:

Tapetserare i Hässleholm - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hässleholm som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hässleholm.

Bengts Tapetserarverkstad
Pinnmov. 3
281 51 HÄSSLEHOLM

Annons:

Kostnad för tapestering i Hässleholm

Kostnad och pris för tapetsering i Hässleholm varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hässleholm rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hässleholm

I Hässleholm finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hässleholm. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hässleholm om du vill veta mer än bara tapetsering i Hässleholm.

I Hässleholm fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hässleholm. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hässleholm så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.