Tapetserare i Helsingborg

Annons:

Tapetserare i Helsingborg - duktiga och erfarna tapetserare i Helsingborg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 7 olika tapetserarverkstäder i Helsingborg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Helsingborg. Om du letar efter en tapetserare i Helsingborg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Helsingborg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Helsingborg nedan.
Annons:

Tapetserare i Helsingborg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Helsingborg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Helsingborg.

Olofssons Tapetserarverkstad Katarina Nilsson
Kärrg. 8
252 30 Helsingborg


BENGT HERMODSSON
Larmv. 22
254 56 Helsingborg


Stans Tapetserarverkstad
Torekovsg. 5 A
252 47 Helsingborg


Möbel Mäster Deddy
Pålsjög. 6
254 41 Helsingborg


Helens Tapetserare Verkstad
Mesanv. 12
252 85 Helsingborg


Nyvångs Tapetserarverkstad
Tågag. 78
254 43 Helsingborg


Nyvång Tapetserarverkstad
Lägerv. 37 B
254 56 Helsingborg

Annons:

Kostnad för tapestering i Helsingborg

Kostnad och pris för tapetsering i Helsingborg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Helsingborg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Helsingborg

I Helsingborg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Helsingborg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Helsingborg.

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Yta: 3 840,98 hektar
Invånarantal: 97122, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Helsingborg om du vill veta mer än bara tapetsering i Helsingborg.

I Helsingborg fanns det sammanlagt 7 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Helsingborg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Helsingborg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.