Tapetserare i Hjärnarp

Annons:

Tapetserare i Hjärnarp - duktiga och erfarna tapetserare i Hjärnarp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Hjärnarp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hjärnarp. Om du letar efter en tapetserare i Hjärnarp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hjärnarp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hjärnarp nedan.
Annons:

Tapetserare i Hjärnarp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hjärnarp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hjärnarp.

Hjärnarps Måleri AB
Brammarpsv. 112
266 98 HJÄRNARP


Hjärnarps Fastigheter AB
Brammarpsv. 112
266 98 HJÄRNARP

Annons:

Kostnad för tapestering i Hjärnarp

Kostnad och pris för tapetsering i Hjärnarp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hjärnarp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hjärnarp

I Hjärnarp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hjärnarp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hjärnarp.

Hjärnarp är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Hjärnarps socken i Skåne.

Yta: 126,81 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hjärnarp om du vill veta mer än bara tapetsering i Hjärnarp.

I Hjärnarp fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hjärnarp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hjärnarp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.