Tapetserare i Höganäs

Annons:

Tapetserare i Höganäs - duktiga och erfarna tapetserare i Höganäs som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Höganäs som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Höganäs. Om du letar efter en tapetserare i Höganäs som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Höganäs rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Höganäs nedan.
Annons:

Tapetserare i Höganäs - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Höganäs som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Höganäs.

Rundbergs Tapetserareverkstad
Sandflygsg. 31
263 39 Höganäs


C Nord Måleri Kullabygden AB
Gamsg. 16
263 36 HÖGANÄS

Annons:

Kostnad för tapestering i Höganäs

Kostnad och pris för tapetsering i Höganäs varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Höganäs rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Höganäs

I Höganäs finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Höganäs. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Höganäs.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Höganäs om du vill veta mer än bara tapetsering i Höganäs.

I Höganäs fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Höganäs. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Höganäs så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.