Tapetserare i Höllviken

Annons:

Tapetserare i Höllviken - duktiga och erfarna tapetserare i Höllviken som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Höllviken som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Höllviken. Om du letar efter en tapetserare i Höllviken som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Höllviken rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Höllviken nedan.
Annons:

Tapetserare i Höllviken - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Höllviken som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Höllviken.

ATELJÉ FÅTÖLJEN
Brädgårdsv. 15
236 32 Höllviken


Ateljé Västrabygården
Ö. Falkv. 9
236 42 HÖLLVIKEN

Annons:

Kostnad för tapestering i Höllviken

Kostnad och pris för tapetsering i Höllviken varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Höllviken rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Höllviken

I Höllviken finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Höllviken. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Höllviken.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Höllviken om du vill veta mer än bara tapetsering i Höllviken.

I Höllviken fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Höllviken. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Höllviken så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.