Tapetserare i Hörby

Annons:

Tapetserare i Hörby - duktiga och erfarna tapetserare i Hörby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hörby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hörby. Om du letar efter en tapetserare i Hörby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hörby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hörby nedan.
Annons:

Tapetserare i Hörby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hörby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hörby.

Lisas Möbeltyger & Omklädsel
Brunnslöv 1153
242 97 Hörby

Annons:

Kostnad för tapestering i Hörby

Kostnad och pris för tapetsering i Hörby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hörby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hörby

I Hörby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hörby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hörby om du vill veta mer än bara tapetsering i Hörby.

I Hörby fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hörby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hörby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.