Tapetserare i Kattarp

Annons:

Tapetserare i Kattarp - duktiga och erfarna tapetserare i Kattarp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Kattarp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kattarp. Om du letar efter en tapetserare i Kattarp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kattarp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kattarp nedan.
Annons:

Tapetserare i Kattarp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kattarp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kattarp.

Rutiga Stolens Möbeltapetsering
Gårdsv. 96
254 70 KATTARP

Annons:

Kostnad för tapestering i Kattarp

Kostnad och pris för tapetsering i Kattarp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kattarp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kattarp

I Kattarp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kattarp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kattarp.

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kattarp om du vill veta mer än bara tapetsering i Kattarp.

I Kattarp fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kattarp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kattarp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Skåne.